И вие можете да помогнете!

Средставата предоставени от държавата за отглеждането на тези малчугани, са силно ограничени. Подарете им усмивка като дарите дрехи, обувки, тетрадки, химикали, блокчета за рисуване, флумастери или хранителни продукти за приготвянето на топъл обяд. Изпратете даренията на този адрес.

Подарете им усмивка

help-us1

Кой е Online

В момента има 2  гости и няма потребители и в сайта

     
 
Помощно училище за малчугани
 
 

Petar Beron-Rakitovo-ABOUT Помощно училище „Д-р Петър Берон" - гр. Ракитово, обл. Пазарджик е държавно специално училище за обучение и възпитание на деца с умерена и с тежка умствена изостаналост, както и с множество увреждания.
Образователно-възпитателната и корекционна работа се осъществява от специални педагози, логопед, психолог и медицински специалист.
Хубавият климат, чистият боров въздух и фантастичната природа, характерни за градчето, което се намира в западната част на Родопите, са благоприятни за провеждане на лечебно-оздравителна работа на децата с увреждания.

Училището е настанено в две сгради:
Училищен корпус с 8 класни стаи и 3 учебни кабинета. Намира се на ул. „ Яне Сандански" № 1;
Пансион с 5 спални помещения и кухненски блок с трапезария. Намират се на
ул. " Братя Кръстини „ № 2.

 
 

Благодарим ..

BG-prof-UK                  .. на Българските Професионалисти във Великобританиия, които направиха това изключително дарение. Благодарим за топлите дрехи, прекрасния сайт  и средствата с които беше приготвен топъл обяд за Коледния ден.
    И още на ..

     

Направи дарение

charityl

Дарете средства на децата.
Най голяма нужда има от дрехи, обувки, учебни материали и хранителни продукти. Въпреки че всичко друго няма да е излишно.

 

 Дари сега...

#fc3424 #5835a1 #1975f2 #9ada4e #a9f9a7 #1d3eff